rankend Administrator

Uyarı Sev.: 
Paylasım Gücü: 5976
Rep Point: 128
Yaşım: 20
Ruh: 
Grafik Düzey: Profesyonel
Tarayıcın: Chrome
 | Konu: Free Temayı Tr.GG Uyarlama Resimli Anlatım Paz Ara. 06, 2009 9:32 pm | |
| Ücretsiz (free) bir şablonu (template'i) TR.GG siteniz için nasıl uygulanacağını aşağıda resimli olarak anlatmaya çalıştık. Umarım faydalı bir ders olur. Free Css Siteleri Bu Konuda Verilmiş:http://grafikcell.forumd.biz/css-tasarmlarmz-f5/free-css-siteleri-t579.htm Derse başlamadan önce aşağıdaki kodu not alınız. Çünkü işinize yarayacak. Eskiden kullanılan menü gizleme kodunu kaldırın. Ve ilk kez tarafımızca keşfedilmiş olan aşağıdaki kodu kullanın. Bu kod sayesinde her sayfaya, her ekstraya menü gizleme kodu yapıştırmamış olacaksınız. h1#title{display: none;} h2#title span {display: none;} div.header{display: none;} li.nav_element{list-style-type: none;} li.nav_element{display: none;} Resimler Yükleniyor Bekleyin.... Uyguladığımız tasarım: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Önemli Not: • "Tasarımı indirdim ancak içinden content diye bir şey bulamadım" diye bir çok soru ile karşılaştım. Evet, olmayabilir. Önemli olan içeriklerin yer aldığı katmanı (division) bulabilmek ve bu aşamayı iyi kavramak olacak. Kimi ücretsiz tasarımlarda bu katman (yani <div>) main, post, page, icerik gibi tanımlanabilir. İsmin hiç bir önemi yok. • İçerik katmanını bulduktan sonra bu içerik katmanına kadar olan kısmı TASARIM ÜSTÜNE, geri kalanı da TASARIM ALTINA yerleştirmek gerekiyor. Örneğin tasarım içindeki katman ismi page olsun. Tasarım üstüne: .... .... .... .... ... <div id="page"> Tasarım altına: </div> .... .... .... yerleştirilecek. |
|
yusuf0404 New Üye

Uyarı Sev.: 
Paylasım Gücü: 1
Rep Point: 0
Ruh: 
Grafik Düzey: Az
Tarayıcın: Explorer
 | Konu: Geri: Free Temayı Tr.GG Uyarlama Resimli Anlatım Salı Ağus. 31, 2010 9:58 pm | |
| kardeş yardımcı ol resimleri teker teker eklemek gerikiyormu. nereye ekliyorum sayfa bozuk |
|
rankend Administrator

Uyarı Sev.: 
Paylasım Gücü: 5976
Rep Point: 128
Yaşım: 20
Ruh: 
Grafik Düzey: Profesyonel
Tarayıcın: Chrome
 | Konu: Geri: Free Temayı Tr.GG Uyarlama Resimli Anlatım Ptsi Şub. 07, 2011 3:47 pm | |
| | yusuf0404 demiş ki: | | kardeş yardımcı ol resimleri teker teker eklemek gerikiyormu. nereye ekliyorum sayfa bozuk |
kardes resimleri teker teker eklemeyi dene kullandığın upload sitesi bozukluk olabilir _________________ "Birgün, ressamlar Türk'ün simasini kaybederlerse, yildirimi alsinlar, yapiversinler." K.Atatürk
|
|